Vi letar bil...

lagom till sommaren är det tänkt att vi ska köpa ny bil. Eller ja, kanske inte helt sprillans ny, men i alla fall nyare. :)
 Förra helgen hade vi hemma en Dacia Duster. Väldigt billig, ny bil! Men såklart finns det ju anledningar till varför den är så billig. Det finns inga finesser alls! Fyrdjulsdriften var kanon, svängradien likaså och den var skön att köra. MEN man kan inte välja till vissa saker som jag definitivt inte vill vara utan om jag ska köpa en bil för runt 200.000. Så en sådan blir det inte.

Trevlig, men alltför mycket som saknas...


Säljaren på rejmes är helt eld och lågor och vill verkligen sälja bil till oss. :) Så han ringde upp om en Renault Koleos -08. En demobil som rullat 2000 mil och som har allt extra man kan trycka in i den. (utom integrerad GPS) Idag var vi inne och provkörde. Väääldigt trevlig bil!!! MEN vafan... Halvkombi... :( Hade man inte haft hunden så hade det kanske funkat, men har man haft V70 med stort bagage, så är det svårt att vänja sig vid mindre. 

Very nice! Men halvkombi funkar nog inte när man har hund...

Så "jakten" går vidare. Vi har inte bråttom och det finns många modeller att titta på och prova! :) Det vi vet är att det ska vara 4-djulsdrift. Sen kan det vara SUV eller vanlig kombi, det är inte det viktiga... :)

 Jag gillar:

Volvo XC60 *favorit*


Volvo XC70


Volvo XC90


Dodge Nitro
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi asx
Toyota RAV4
Hyundai Santa FeKia Sportage


Hjälp vad mycket fräsiga bilar det finns...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0