Förbannad...

För ca 1 månad sedan köpt jag ett par otroligt sköna 3/4 jeans på KappAhl. Hunnit använda dem litegrann, men inte mängder direkt.... Idag gick de sönder!!!! Och inte i en söm eller så utan mitt  tyget på innanlåret! Va fan?!?!?!?! Ska de inte hålla mer än 1 månad??? Bli att åka till KappAhl och reklamera... :(

Utvecklingssamtal...

Var på utvecklingssamtal med dottern dag. Läraren var helnöjd med vår fina dotter och menade att hon är en väldigt duktig tjej som det kommer gå toppenbra för när hon går vidare till 1:a klass. Hon är omtänksam, hjälpsam och en glad & sund unge. Sååå skönt att höra. Dock hade läraren ett bekymmer som hon pratade med mig och Lasse om när Tindra gått ur rummet. Tydöigen tar Tindra på sig väldigt mycket ansvar för sin bästa kompis. Håller reda på tider, vart hon ska, när hon ska och hur hon ska... Inte alls något som är dåligt gjort av Tindra, men det ansvaret ska hon inte ha på sina axlar även om det är självpåtaget... (känner mycket igen det där, jag är samma typ av människa) Men huuuuur får man henne att sluta??? Nån om har nån idé?


Min underbara dotter med galet mycket spring i benen...

 

Röj & bygg...

Varit mycket röj och bygg senaste tiden känns det som... Här hemma är det trädgård och tvättstuga/källare det röjs i... Och så hjälpte jag ju till att röja ut mammas hus så det kunde komma ut till försäljning. Röj röj...fast jag ska ine klaga...jag tycker att det är ganska roligt ändå. :) Man ser ju hur fint det blir när man fixat och donat. :) Trädgården håller på att ta sig riktigt bra faktiskt! :) Lite mer saker vill jag ha i den, men nu börjar man kunna trivas i den i alla fall. :)

Jag vill ha spotify premium!

Vill du?
http://www.gratispremium.com/?ref=300524

Snart sommarlov...

Ja, barnen ska få ha långt sommarlov i år! :) Tindra ska få känna av att det är lov från skolan. Precis sådär som jag fick när jag var liten. Var det lov så var man ledig! Sånt där har liksom tappats bort i dagens samhälle när alla rusar runt i ekorrhjulet ... jobbar, jobbar, jobbar.... Barnen går på dagis och fritids hela dagarna och många får aldrig ha mer än 4 veckor ledigt på sommaren. Sommarlov är egentligen bara ett ord på ett papper för de går upp tidigt varje morgon ändå och spenderar dagen på sin "arbetsplats". När ska folk vakna upp? Behöver inte barn få vara barn? Få vara lediga och bara gå och skrota hemma, springa över till grannbarnen och leka. Bara vara. Vara LEDIG.
 Sen har vi de barn som inte får nåt sommarlov alls... Fy... :( Och att en del föräldrar gör så medvetet för att själva få vara helt lediga på sin semester. Ja, jag pratar om de separerade föräldrarna som på allvar lägger sin semester när barnet är hos den andre föräldern... Hur fan är man funtad då??? Mamman har 4 veckor semester, barnen är hos pappa som jobbar fullt. Sedan ska pappa ha semester och då slussas ungarna hem till sin mamma som ju då redan haft sin semester och nu jobbar fullt. Lugn och ro, barnfri ledighet...för både mamma och pappa. Men för helvete barnen då??? När ska de få vara lediga??? Hur fan kan det vara ok att de ska behöva "gå till jobbet" non-stop hela året utan semester???

 Näe, det finns många föräldrar som borde ta och tänka till lite. Vad är viktigast i livet? Karriären eller barnen? Och om ditt jobb är så jävla viktigt....så borde du tänkt på det innan du skaffade barn. De förtjänar inte att växa upp och uppfostras av dagis och fritids.... de förtjänar att få vara med sina föräldrar mer än nån timme om dagen och ett par flyktiga veckor på sommaren. Föräldrarna är ju de människor som påstås älska dem mest i världen och som förhoppningsvis faktiskt skaffade dem för att de ville ha barn...


Testpilot på Arlas Gammaldags Filmjölk!

http://smartsontestpilot.se/arla-gammaldags-filmjolk/bli-testpilot/
 
Här kan man bli testpilot för riktig gammaldags filmjölk! :)


Arla Köket Kesella® kvarg!

Bli testpilot! http://smartsontestpilot.se/arla-koket-kesella/bli-testpilot/


Testpilot Findus World Selection

Bli testpilot! http://smartsontestpilot.se/findus-world-selection/bli-testpilot/
Verkar vara riktigt smarrigt! :)


Jag tävlar!


Tävla om skor!

Just nu tävlar jag om 40 par skor! Gör det du med!
http://www.tlcsverige.se/tavling


Solsken och loppisfynd...

solen visat sig från sin allra vackraste sida med över 20 grader varmt som följd. Det har jag dock inte fått så mycket glädje av då jag varit hemma i mammas hus och målat inför försäljning. :) Det har också blivit en del rensande och jag har hittat två lampfötter som ska få bo hos mig. Jättefina! :)

Vad ska jag ha för lampskärmar då?

Idag var jag med maken och barnen på loppis nere i brandshult. Barnen hittade lite smått & gott därnere. Tindra fick två tavlor med änglar på, en säkerhetsväst, en kjol och klistermärken. Mattis  fick två påsar med dinosaurier och en raggarbil. Jag fick en ful brun koffert. Den ska dock få bli vit & fin med lite sprayfärg! :) Den ska sen få bo nere i källaren när vi fixat sovrum därnere... Där ska det vara vitt, vitt & VITT. :)

Ska få bli vit & fin...

Sen åkte jag hem till mor min för att fortsätta hjälpa till. Det skulle skickas iväg en del till loppis, men se då hittade jag väl lite till som ska få flytta hem till mig! :D I dem bodde det en väldans massa spindlar med tillhörande nät, damm och annat smuts. En avspolning med trädgårdsslangen löste detta problem ch under smutsen fanns då dessa:

Flaskorna ska naturligtvis stå i träbehållarna.


Jag är ju en buzzador...

Det blev jag tydligen i december 2009... Sen har jag glömt bort det...
 Tänkte jag skulle ta upp det igen... Japp, så får det bli!

Härmed bjuder jag in DIG att också bli en buzzador. :) 
Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Tindragull): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Tindragull Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken: http://www.buzzador.com?refstr=Tindragull&lang=SE


RSS 2.0