Blir lite galen...

Nu ringde chefen för hemtjänsten här i bygden och skulle diskutera lön igen... 
 Den lön hon lovde mig när jag hade varit där (och efter att hon sett mina betyg) ville hon nu backa på och ge mig 6:- mindre i timmen. För hon menade att jag inte har betyg i ämnet sjukvård. MEN FÖR HELVETE, DET ÄMNET FANNS INTE NÄR JAG LÄSTE TILL USK 1994!!!!!!!!!!!! Jag är enligt henne registrerad i löneregistrena i Halmstad kommun som USK, men trots det vill hon inte ge mig den lön hon lovade mig! Jag är så arg nu så jag kokar fan ta mej över!! Och så lät hon förvånad när jag menade att då vill jag inte ha nån timanställning hos henne... Vad trodde hon???Uppdatering (kl. 15:30): Ringde facket och drog hela historien. De frågade vilken chef detta handlade om och jag uppgav detta. Hon på facket började gapskratta!!! Frågade henne om detta kanske inte var första gången den chefen hittar på såna grejer och fick svaret: "inga kommentarer..." Tjejen jag pratade med på facket skulle se till att de som är specialister på detta skulle titta på det och höra av sig eftersom muntliga avtal är lika bindande som skriftliga....bara lite svårare att bevisa. Tack gode gud för högtalartelefoner säger jag bara. Har ett vittne på vad jag blivit lovad för lön.

Kommentarer
Postat av: Louise HelmforsJa du har all rätt att vara förbannad, på dom bara...

Jag har sökt ett jobb här och nu ville dom att jag skickar in mina betyg, var har jag dom ??? Min vårdutbildning från -84 finnes inte någonstans.. Då blir det väl en skitlön.

Starkt gjort att tacka nej, det gillar jag :))))

2010-10-11 @ 15:03:05
Postat av: Linda

Hehe...jag ringde facket... Chefen kommer inte undan med detta utan strid kan jag säga!!!

2010-10-11 @ 15:29:00
Postat av: Linda

Och förresten Louise: Om du bara vet vilken skola du läst på, så kan man få en ny utskrift av betyget.

2010-10-11 @ 15:34:48
Postat av: Anki (Lindas inofficiella fanclub!!!)

Ett avtal är ett avtal. Jädra skit att de ska börja krångla om 6 ynka kronor. Riktigt uselt!! Go Linda säger jag bara!!! :-)

2010-10-11 @ 17:58:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0