Stengången är klar!

Tänk att ett par ton sten kan göra en så glad! Stenläggarna har varit här igår och idag och gången är nu klar. Trädäcket ska det bara läggas den sista trallen på, sen är den också klar. Jag börjar ana en trädgård som kommer vara väldigt trevlig att hänga i. :) Tror att vi ska ha en trevlig kräftskiva här i augusti för att fira hur fint det blivit under sommaren.

 På dagen idag åkte vi till Ugglarp och hälsade på Lasses föräldrar och hans farbror med fru. De har byggt ett fint hus därute vid havet och vi fick lite god fika innan vi åkte ner till stranden och tog ett "regnbad". Trots regnet så hoppade både jag och Tindra i och det var riktigt skönt! Man behöver minsann inte vänta på sol för att det ska vara gott att bada i havet. ;-) Havet är alltid najs!

I morgon ska Tindra på kalas hos en kompis på förmiddagen och det ser hon fram emot. Hennes bästis ska också dit och eftersom hennes föräldrar jobbar i morgon så sover bästisen här så att hon också kan gå på kalaset. Tindra var såklart väldigt glad för detta! :-D Nu sover de gott i Tindras säng och förhoppningsvis slipper vi åskoväder i natt för tre ungar i sängen vet i sjutton om jag vill ha... ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0