Idag har...

Ungarna varit ute i trädgården och lekt i snön. Så skönt nu när Lasse slungat bort en hel del så barnen kan vara ute utan att drunkna i snön... :)
Lillebror Loffe varit här och hjälpt till med att skotta hustaket. Kändes som om det var dags nu liksom. Som han slet! Var så han skakade i kroppen när han var färdig... Det tackar vi för! :) Och det enda han ville ha som "betalning" var middag och lite öl nästa lördag... TAGET! :D
Så nu ligger det drivor med snö i trädgården igen. Lasse & Loffe ska låna mammas rejäla snöslunga för att få bort det mesta från husväggarna. Och så passar vi på att göra en "rumplappsbacke" på baksidan, så ungarna kan åka lite utan att vi behöver ge oss iväg hemfrån... :) Toppen, för då kan jag få gjort lite inne samtidigt som de är ute och roar sig i snön!
Under tiden taket befriades från snö så passade jag på att befria köket från disk och annat skit på köksbänkarna. Skönt att få undan lite där. Fattar inte varför allt alltid hamnar på köksbänkarna...? Och himla trevligt att svägerskan var här och höll mig sällskap och roade Mattis. :)




 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0